diumenge, 2 de juny del 2019

Pregàries del 3 al 7 de juny de 2019


DIA 03/06/2019
Pregària (E.I., Primària i ESO)
COMPARTIM TALENTS; LA SOLIDARITAT
Volem agrair a tothom la col·laboració i les aportacions que durant tot aquest curs 2018-19 heu fet pel projecte de construcció d’una escola infantil a Arusha (Tanzània).

GRÀCIES PER DESCOBRIR QUE JUNTS PODEM FER MÉS!






DIA 04/06/2019
Pregària (4t, 5è i 6è Primària i ESO)
COMPARTIM TALENTS; L’ALEGRIA
Com ens influeix l’alegria? Molt sovint pensem en les conseqüències d’estar alegre com una cosa bona en si mateixa i que hem de tractar de cercar sense cap mena de preàmbul. Però no ens adonem de l’impacte de l’alegria en nosaltres mateixos i en les persones que ens envolten.




DIA 04/06/2019
Pregària (E.I. 1r, 2n i 3r Primària,)
COMPARTIM TALENTS; L’AMOR
Una mestra tractava d’explicar als nens i nenes de la seva classe el que és l’amor, però no trobava les paraules, i per saber el que pensaven els seus petits alumnes, els ho va preguntar directament.
Una nena es va aixecar de la cadira va anar fins la mestra, la va abraçar, li va donar un petó i li va dir: “Això és amor”.
De seguida la mestra va dir: “ Molt bé, però l’amor és alguna cosa més. Quina és aquesta cosa?”
La mateixa nena després d’una estona d’estar pensant, es va aixecar i va començar a posar en ordre les cadires que estaven fora de lloc, va netejar bé la pissarra, va aixecar uns papers que estaven a terra, va endreçar els llibres, i va dir a la seva mestre: “Amor és ajudar als altres”



DIA 05/06/2019
Pregària (E.I. 1r, 2n i 3r Primària,)
COMPARTIM TALENTS; L’AMOR




DIA 05/06/2019
Pregària (4t, 5è i 6è Primària i ESO)
COMPARTIM TALENTS; L’ALEGRIA
Què és l’alegria? Tots coneixem i reconeixem el significat de la paraula “alegria” i com es manifesta en el nostre dia a dia. Alhora, tots sabem que l’alegria remet a un concepte molt ampli, tant ampli que moltes vegades no som capaços de concretar. Es interessant dedicar una estona a reflexionar sobre l’alegria i què significa en el seu sentit més ampli. L’alegria és més que somriure, és molt més. Neix de l’harmonia formada pels nostres sentiments, pensaments i accions. És profundament espiritual.





DIA 06 i 07/06/2019
Pregària (E.I., Primària i ESO)
COMPARTIM TALENTS; EL SILENCI
Anem a percebre el SILENCI.....