diumenge, 9 de desembre del 2018

Pregàries del 10 al 14 de desembre de 2018


DIA 10/12/2018
Pregària (E.I., Primària i ESO)
COMPARTIM TALENTS: SOLIDARITAT
SEGONA SETMANA D’ADVENT
Comença la segona Setmana d’Advent i ens preparem nos per l’arribada de Nadal. Nadal és solidaritat. Nosaltres volem ser solidaris.
Aquest Nadal volem compartir la nostra solidaritat amb els més vulnerables. El Nadal és un moment especialment delicat per les persones que estan vivint situacions difícils.
Com ja és tradicional en aquesta època, us demanem la vostra col·laboració en la preparació de LOTS D’ALIMENTS, per tal de compartir el que tenim amb aquelles persones menys afavorides i així portar-los un xic de felicitat


Des del dilluns 10 fins al divendres 14 de desembre podrem fer les aportacions.

Al petit tren que hi tenim al costat de Secretaria podeu deixar :
Arròs,    Tonyina en llauna,    Sucre,   Cacau en pols,    Xocolata,    Infusions,    Llegums cuites amb verdures en pot,    Melmelades,    Formatge en porcions (quesitos),    Dolços nadalencs,    Torrons  i   Estris d'higiene personal.




DIA 11 i 12/12/2018
Pregària (E.I., 1r, 2n, 3r i 4t de Primària)
COMPARTIM TALENTS
SEGONA SETMANA D’ADVENT
Comença la segona Setmana d’Advent i ens preparem nos per l’arribada de Nadal. Nadal és solidaritat. Nosaltres volem ser solidaris.

Aquesta és la segona part de la historia del naixement de Jesús:

“EL FILL DE MARIA ESTAVA A PUNT DE NÉIXER. HAVIEN DE TROBAR ALGUN LLOC ON POGUESSIN QUEDAR-SE. NOMÉS QUEDAVA UN LLOC LLIURE: EL LLOC ON DORMIEN ELS ANIMALS!
HI VAN ARRIBAR JUST A TEMPS. EL FILL DE MARIA I JOSEP VA NÉIXER DE SEGUIDA.
NO HI HAVIA CAP BRESSOL PER A POSAR-HI L’INFANT, NOMÉS UN PESSEBRE QUE SERVIA PER DONAR DE MENJAR ALS ANIMALS. JOSEP EL VA OMPLIR DE PALLA MENTRE MARIA ABRAÇAVA L’INFANT. I ALLÀ AL PESSEBRE L’INFANT ES VA ADORMIR.”

Reflexionem
ELS DIES DE NADAL, SÓN UN MOMENT ESPECIAL PER COMPARTIR EN FAMILIA I FER COSES DIFERENTS DE LA RESTA DE L’ANY.
-HI HA ALGUNA ACTIVITAT DE LES QUE FEU PER NADAL AMB ELS PARES QUE US AGRADI ESPECIALMENT?
- PER QUÈ PODEM DONAR GRÀCIES ALS NOSTRES PARES?

Cantem aquesta nadala:





DIA 11/12/2018
Pregària (5è, 6è de Primària i  ESO)
COMPARTIM TALENTS: AGRAÏMENT
SEGONA SETMANA D’ADVENT
Molts cops no agraïm petits detalls que les nostres persones properes ens fan, com estimar, abraçar, donar petons, consolar... Són coses que no ens donem compte que són importants fins que les trobem a faltar, com persones properes a nosaltres que no les valorem tant com es mereixen i a vegades les infravalorem. Quan els nostres pares s’estan massa a sobre nosaltres pensem que són uns pesats, però̀ no ens adonem de que el motiu per el que estan a sobre és perquè̀ ens estimen. Això̀ els hi hauríem d’agrair! Com moltes altres coses què fan per nosaltres!





DIA 12/12/2018
Pregària (5è, 6è de Primària i  ESO)
COMPARTIM TALENTS: SER INVISIBLE
SEGONA SETMANA D’ADVENT
Charlie és un noi en extrem tímid que passa per dures proves a la seva vida. La cinta ens fa entendre la complexitat de la ment dels adolescents, com de solitaris poden sentir-se i les batalles internes que els turmenten.
Aquesta pel·lícula ens presenta un exemple d'amistat real i sense condicions. Sam i Patrick prenen sota la seva protecció́ al Charlie, sense egoismes ni banalitat, i l’accepten íntegrament, sense emetre judicis ni demanar explicacions. A través d'aquests inesperats amics, Charlie aconsegueix enfrontar els seus dimonis del passat i tirar endavant.






DIA 13 i 14/12/2018
Pregària (E.I., Primària i ESO)
COMPARTIM TALENTS
SEGONA SETMANA D’ADVENT
AQUEST ANY LA MARATÓ DE TV3 ESTÀ DESTINADA A LA INVESTIGACIÓ PER LA MALALTIA DEL CÀNCER.
La nova versió́ de la cançó́ “El mismo sol” d’Álvaro Soler és un cant a l’esperança, partint de la idea que, malgrat tot el que pugui passar, sempre brilla el sol. El missatge que expressa és que cada dia hi ha llum, també́ per als que ho passen malament. I la llum és més gran si arriba en forma d’amor.