dimarts, 7 d’abril del 2020

SETMANA SANTA 2020

SEGUIM FENT EL CAMÍ

Seguim fent el camí que vam iniciar a la Quaresma, connectant amb nosaltres, amb la família, amb els altres i amb Jesús.

Aquesta serà una Setmana Santa molt diferent a la que potser fa un mes haguéssim imaginat o pensat. Però aquí ens trobem confinats a casa, per passar la Setmana Santa més inusual de la notra vida. Tota aquesta situació que estem vivint potser ens desconcerta, ens fa sentir neguit, però tambés és un temps que podem aprofitar per viure des del cor i amb el cor, cada dia d'aquesta "llarga i densa setmana"

Compartim, diàriament, amb vosaltres uns petist vídeos elaborat per PJV Carmelites Missioneres Europa.

DIUMENGE DE RAMS

L'Amor es presenta senzill, proper, sense volem fer soroll... un Amor que camina amb  nosaltres. Però, vull jo fer camí al llarg d'aquesta setmana? Aquí està la pregunta i el vídeo! 

DILLUNS SANT

Continem fent el nsotre camí de Setmana Santa. És temps i oportunitat per posar nom al que vivim, al que experimentem.. .L'Amor se experimenta. Déu senzill, proper, sense voler fer soroll... es presenta com el que serveix, el que s'apropa, el s'agenolla davant de l'humanitat. Déu ens ha creat semblant a ell, per això podem “experimentar” la seva Vida en nosaltres, amb nosaltre, i amb els altres… en la nostra vida… Quina experiència tinc de l'Amor de Déu? Aquí està la pregunta i el vídeo! 


DIMARTS SANT

Caminem… en la vida i amb la Vida. I ara en aquesta Setmana Santa de 2020… Seguim fent camí… deixant que resonin també els nostres sommis. Quins són els meus/teus sommnis? Aquí està la pregunta i el vídeo! 

DIMECRES SANT

Continuem el nostre camí de la Setmana Santa, deixant-nos portar de la mà de l'Amor que es presenta, que es viu, que camina amb nosaltres, l'amor que és la vida i es converteix en vida. DIMECRES SANT - T'ATREVEIXES? Aquesta pregunta vol ajudar-nos, avui, a reflexionar sobre la nostra manera de viure. T'atreveixes... a viure amb passió? Visc amb passió?... Vull dir, poso tot el que sóc i el que tinc en la meva vida? Aquí està la pregunta i el vídeo! 


DIJOUS SANT

Avui fem un pas molt important i únic amb Jesús.
DIJOUS SANT – AMICS.  Jesús estimava als seus amics, i volia compartir amb ells la seva vida, el seu amor fins a l'extrem... Jesús els estimava, ens estima i ens crida a ser el seu amics! Jesús ens ensenya el què és ser Amic. Amb Jesús aprenc a ser AMICS! Sento la crida de Jesús? Aquí està la pregunta i el vídeo! 

DIVENDRES SANT


DIVENDRES SANT - Un amic... CRUCIFICAT una setmana intensa, llarga i profunda... i gairebé al final, Mort en una creu. És difícil, és difícil! Tan difícil com el que vivim ara mateix en les nostres vides o en els nostres ambients. Però en Jesús ens trobem amb un "Plus" que fa que la seva mort sigui quelcom nou: A Jesús no li ha estat pres la vida, ell la va regalar. Un amic crucificat que regala la seva vida. COM ÉS LA MEVA "CONNEXIÓ" AMB JESÚS? Aquí està la pregunta i el vídeo! 


DISSABTE SANT

DISSABTE SANT – amb la Mare... SILENCI. Jesús és mort! El silenci envaeix tot. No hi ha paraules. Qualsevol paraula està de més... Tot el que queda és el SILENCI. Però MARIA ESPERA i ens ACOMPANYA. Ella és la Dona del SILENCI: Maria acompanya el nostre dolor. Quins són els meus dolors? Què passa amb la meva esperança? SILENCI, qui  m'està parlant? Aquí està la pregunta i el vídeo!