diumenge, 3 de març del 2019

Pregàries del 4 al 8 de març de 2019


DIA 04/03/2019
Pregària (E.I. 1r, 2n i 3r Primària,)
COMPARTIM TALENTS; CONFIANÇA




DIA 04 i 05/03/2019
Pregària (4t, 5è i 6è Primària i ESO)
COMPARTIM TALENTS;
Els alumnes de 4t d’ESO vendran tiquets a la porteria de l’escola per a la “xocolatada amb melindros” del dia 6 a favor de la Investigació del càncer infantil a Sant Joan de Déu.





DIA 05/03/2019
Pregària (E.I. 1r, 2n i 3r Primària,)
COMPARTIM TALENTS; PENSANT





DIA 06 i 07/03/2019
Pregària (E.I. 1r, 2n i 3r Primària,)
COMPARTIM TALENTS; LA QUARESMA
Comença la Quaresma
Aquesta setmana comença la Quaresma, 40 dies per pensar en les nostres actituds negatives i canviar-les per bones actituds. Com si fóssim jardiners, regarem l’arbre per a que doni fruits.
A partir de la setmana vinent treballarem (ajuda, diàleg, escoltar, solidaritati escoltar) amb el cor i les mans per tal que Jesús estigui súper-content de la nostra actitud.







DIA 06 i 07/03/2019
Pregària (4t, 5è i 6è Primària i ESO)
COMPARTIM TALENTS; LA QUARESMA
El dimecres de cendra comença la Quaresma, que dura 40 dies fins la Setmana Santa. És un temps que ens convida a fer canvis i a mirar el que feia i deia Jesús per imitar-lo, per seguir-lo en la nostra vida.
Es ben cert que no sempre fem les coses bé. Quan passa això̀ el nostre cor no es troba gaire bé, com si estigués refredat. Hem de posar la nostra voluntat per descobrir quin tipus de refredat té el nostre cor i buscar el remei. D’aquesta manera Jesús estarà̀ súper content i nosaltres també́. I si nosaltres estem contents, serà̀ més fàcil fer feliços als altres.
I la cendra? Què té a veure la cendra amb tot plegat? Doncs... Quan cremem alguna cosa, que queda? cendra.
La cendra, que es posa al front dels cristians en la celebració́ d’avui a les esglésies, es un símbol d’aquest refredat que volem treure’ns de sobre: baralles, mentides, mandra, manca de respecte...
La cendra significa que tot l'anterior ho hem cremat i que volem que neixi en nosaltres una cosa nova: ajuda, diàleg, escoltar, solidaritat i estimar ...
La setmana que ve, parlarem de totes aquestes coses a través de un símbol que ens acompanyarà̀ durant tota la Quaresma, “l’arbre que dóna fruits” que significa les coses bones que tenim dins nostre. Preparem-nos doncs per sentir-nos acompanyats per Jesús.