diumenge, 5 de novembre del 2023

Setmana del 6 al 10 de novebre


1
Troba la teva veu!

E.I,Primària i ESO

Bona diada del Pare Palau!



Amb aquesta cançó recordem els bons moments que vam passar junts ahir!




2 Troba la teva veu!

El primer dijous de novembre de cada any se celebra el Dia Internacional contra la Violència i l'Assetjament Escolar, inclòs el Ciberassetjament.

Amb això, es busca acabar d'una vegada per sempre amb una mena de violència, que afecta la població infantil a nivell mundial

i que provoca terribles seqüeles psicològiques.

E.I, 1r, 2n i 3r de Primària



4t, 5è i 6è de Primària y ESO




3
Troba la teva veu!

E.I,Primària i ESO

Bromes i assetjament (bullying) és el mateix? 



Molts nens utilitzen les bromes per a acostar-se o formar relacions. Pot ser que tots dos riguin. La broma mostra que es poden fer burles entre ells i continuar sent amics. Les bromes poden ser positives quan es fan amb bona intenció. Quan els nens es fan bromes entre ells per la seva roba, els seus gustos musicals o el seu comportament, aprenen a acceptar la crítica constructiva. No obstant això, les bromes també poden tenir un sentit negatiu. Per exemple, un grup de nens podria molestar a una altre per la seva aparença. O es podrien utilitzar per a promoure un mal comportament, per exemple, animar a molestar a una altra persona. 

L'assetjament verbal no és el mateix que fer broma. No es fa per a fer amics o per a relacionar-se amb algú. Tot el contrari: L'objectiu és avergonyir a la víctima i fer que l'assetjador sembli millor i més fort.

L'enganyós és que l'assetjament pot començar com una broma. Però quan es fa repetidament i té la intenció de ferir o amenaçar, es converteix en assetjament. L'assetjament verbal inclou posar sobrenoms a la víctima, així com els insults i l'assetjament sexual. Pot ocórrer en persona, en missatges de text i en línia a través de les xarxes socials i el correu electrònic.

I vosaltres que en penseu?

4 Troba la teva veu!

E.I,Primària i ESO

La bondat està en tots nosaltres. Actua des de l'amor. Dona amb alegria.