diumenge, 4 de febrer del 2024

Setmana del 5 al 9 de febrer

1. Escolta la teva veu!

Moltes gàcies per la col.laboració del passat dimecres ,dia 31 de gener al DENIP.



2. Escolta la teva veu!


El 4 de febrer se celebra el Dia Mundial contra el Càncer, promogut per l'Organització Mundial de la Salut, el Centre Internacional de Recerques sobre el Càncer l'objectiu d'augmentar la conscienciació i mobilitzar a la societat per a avançar en la prevenció i control d'aquesta malaltia.


Ei, 1r, 2n i 3r de Primària




4t, 5è, 6è  de Primària i ESO



 3. Escolta la teva veu!

Sense cap dubte, Internet s'ha transformat en una eina indispensable en el diari viure de les persones. A través d'aquest mitjà tecnològic, els éssers humans poden gaudir d'una sèrie de bondats que en el passat eren impensables.
Són moltes els avantatges i beneficis que ofereix el món en línia, per exemple, tenir l'accés directe a qualsevol forma d'educació; la comunicació amb altres persones o familiars, sense importar les distàncies; compres en línia i accés a plataformes d'oci, com les plataformes de contingut audiovisual, pel·lícules i sèries, videojocs, etc. No obstant això, no tot és bo, ja que, a l'ésser un mitjà de comunicació accessible a tota mena de públic, l'ús d'Internet, també pot convertir-se en un seriós perill, sobretot per als nens i joves d'avui.


4t, 5è i 6è de Primària





ESO





 4. Escolta la teva veu!

L'11 de febrer se celebra el Dia Internacional de la Dona i la Nena en la Ciència, proclamat per l'ONU l'any 2015.

L'objectiu principal d'aquest dia és aconseguir una major participació i inclusió de les dones i les nenes en el món de la ciència i la tecnologia i d'aquesta manera trencar amb la bretxa de gènere.


Ei, 1r, 2n i 3r de Primària




4t, 5è, 6è  de Primària i ESO


 5. Escolta la teva veu!


QUÈ VISCA EL CARNESTOLTES !


Ei, 1r, 2n i 3r de Primària



4t, 5è, 6è  de Primària i ESO